ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلیس
ویزای توریستی انگلیس به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح می‌خواهند به این کشور سفر کنند. 

  • ویزای توریستی انگلستان
ویزای توریستی انگلیس
ویزای توریستی انگلیس به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح می‌خواهند به این کشور سفر کنند. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. فرم تقاضای ویزای انگلیس را لازم است که به صورت آنلاین در وب سایت visa4uk تکمیل نمایید. تعیین محل و زمان انگشت نگاری و واریز وجه سفارت نیز به صورت آنلاین می باشد. حضور متقاضی جهت ارائه مدارک، و انجام انگشت نگاری ضروری است.
متقاضی می تواند 3 ماه زودتر از موعد سفر جهت انجام مراحل اخذ ویزای انگلیس اقدام نماید.
مدارک موردنیاز
مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید – که به‌صورت آنلاین تکمیل نموده و چاپ کرده‌اید – باید در زمان ملاقات ارائه داده شود، به شرح زیر است:
(اگر مدارک به زبان فارسی میباشد باید ترجمه رسمی شود)
1. شناسنامه
2. سند ازدواج
3. اسناد ملکی
4. گواهی سپرده(تمکن مالی
5. پرینت بانکی 6 ماه آخر
6. فیش حقوقی
7. گواهی اشتغال به کار
8. روزنامه رسمی،مالیات پرداخت شده،کارت بازرگانی
9. پاسپورت(در زمان ارئه به سفارت حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد
10. قطعه عکس 4.5*3.5
اصل مدارک و گذرنامه‌ی متقاضی به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا سه هفته زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه‌ریزی تاریخ سفر این نکته را باید مدنظر داشت.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.
در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش روادید سفارت بریتانیا، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست، برای مدت 10 سال از تمامی درخواست‌های شما برای هرگونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.
طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top