ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی انگلیس
برای تحصیل در انگلستان دو نوع ویزای تحصیلی وجود دارد.

1. ویزای تحصیلی Tier 4

2. ویزای تحصیلی کوتاه مدت (ویزیتور)   Student Visitor 
 

  • ویزای تحصیلی انگلستان
ویزای تحصیلی انگلیس
برای تحصیل در انگلستان دو نوع ویزای تحصیلی وجود دارد که شرایط هر کدام در ادامه بیان شده است.
ویزای تحصیلی Tier 4
ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلیس یکی از بهترین روش های مهاجرت به انگلستان است. ویزای tier 4 ویزای تحصیلی اصلی انگلستان است که برای اکثر دوره های بلند مدت و دوره های کالج و دانشگاه باید برای آن اقدام نمود. طول این ویزا به طول دوره تحصیلی بستگی دارد. برای دوره های بین 6 تا 12 ماه، دو ماه ویزای اضافی و برای دوره های بالای 12 ماه، چهار ماه ویزای اضافی صادر میشود. ویزای tier 4 قابل تمدید بوده و درصورتیکه برای دوره های دانشگاهی باشد قابل تبدیل به ویزای کاری انگلیسمی باشد.
شرایط اخذ ویزای tier 4
متقاضیان باید بالای 16 سال باشند. قادر به خواندن، نوشتن و فهم زبان انگلیسی باشند. استطاعت مالی پرداخت هزینه ی تحصیل و معیشتی خود را در مدت زمان اقامت در انگلستان داشته باشد. این نوع ویزا در حال حاضر امتیازی است (points-based system). برای ارزیابی مدارک، متقاضیان نیاز به 40 امتیاز دارند. 30 امتیاز برای CAS و 10 امتیاز برای مدارک مالی. توجه داشته باشید که بدست اوردن 40 امتیاز دلیل قطعی برای صدور ویزا نیست بلکه باید مدارک و صحت انها توسط سفارت بررسی شود.
روند کاری
بعد از اینکه متقاضیان این ویزا پیشنهاد پذیرش قطعی (Unconditional offer) خود را از دانشگاه دریافت و قبول کردند، می توانند در سایت visa4uk ثبت نام کرده و پس از پرداخت هزینه ویزا و Health Surcharge  وقت و محل مراجعه به سفارت را تعیین کنند.
مدارک مورد نیاز
• تکمیل فرم درخواست به صورت انلاین
• گذرنامه معتبر با داشتن حداقل یک برگ کامل سفید. گذرنامه های گذشته در صورت وجود.
• دو قطعه عکس پاسپورتی، 45 در 35 میلیمتر. ضمینه روشن، بدون روتوش و لبخند و سایه و یا کلاه و ترجیحا بدون عینک. عکس نباید بیشتر از 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
• مدارکی که در CAS ذکر شده.
• مدارک مالی
CAS Number چیست؟
( CONFIRMATION OF ACCEPTANCE FOR STUDIES NUMBER )
شماره ای است که توسط دانشگاه یا موسسه ی مورد تایید UKBORDER برای فرد درخواست کننده پس از دادن پذیرش به دانشجو صادر میشود. این شماره صرفا به صورت الکترونیکی صادر میشود و باید در اپلیکشن فرم نوشته شود.
چه مدارکی در cas قید میشوند؟
هر مدرکی که توسط آن کیفیت اموزشی متقاضی سنجیده شده باشد و توسط ان مدارک به متقاضی پذیرش داده شده باشد . مدارکی همانند ریز نمرات، مدرک تحصیلی، نمرات ایلتس و غیره.
لازم به ذکر است که هیچ مدرک موقتی مورد قبول سفارت نیست. تمامی مدارک باید اصل باشند. در صورت فارسی بودن نیاز به ترجمه دقیق دارند.
تمامی مدارک غیر انگلیسی نیاز به ترجمه دارند. ترجمه باید توسط دارالترجمه ی رسمی صورت گرفته باشد. مدارک برای ویزای انگلیسنیازی به تاییدیه ی دادگستری و وزارت خارجه ندارند. نام و مهر مترجم، امضای مترجم، ادرس و تلفن تماس مترجم، تاریخ ترجمه بر روی مدارک الزامی است.
مدارک مالی شامل چه مدارکی است؟
برای بدست اوردن 10 امتیاز مدارک مالی نیازمند پول نقد در حساب شخصی هستید. معادل هزینه دانشگاه + هزینه زندگی (معادل 1020  پوند برای بیش از 50% مدت زمان تحصیل) اگر دانشگاه داخل از لندن هست یا (معادل 820  پوند برای بیش از 50% مدت زمان تحصیل)  پوند اگر دانشگاه خارج لندن باشد. از بعد از نوامبر 2015 این هزینه ها به 1265 پوند برای داخل لندن و 1015 پوند برای خارج از لندن افزایش می یابد. این پول باید به مدت 28 روز متوالی در حساب موجود باشد به طوری که از میزان هزینه دانشگاه و زندگی در طی این بازه 28 روزه کسر نگردد. هیچ گونه سند، فیش حقوقی و …. تاثیری در گرفتن این 10 امتیاز ندارد. صورت حساب بانکی باید دارای ویژگی های زیر باشد
نام شخص
شماره حساب
تاریخ صورتحساب
نام بانک و موسسه به همراه لوگوی آن
مقدار پول موجود در حساب
ریز گردش حساب در مدت 28 روزه (در هیچ روزی نباید از مبلغ محاسبه شده در بالا کمتر بشود)
در صورتی که حساب به نام والدین باشد، شناسنامه ی ایشان همراه با شناسنامه ی متقاضی ترجمه، تعهدنامه مالی محضری نیز تهیه و ترجمه شود.
در صورتی که مقداری از هزینه دانشگاه یا مسکن به دانشگاه پرداخت شده باشد و این مقدار در CAS نشان داده شده باشد، میتوان این مقدار را از مقدار کلی حساب کسر کرد.
ویزای تحصیلی کوتاه مدت (ویزیتور)  Student Visitor : 
لازمه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از کالج و یا دانشگاه می باشد.
این ویزا برای دوره های زبان و دوره های کوتاه مدت صادر میشود. طول آن حداکثر 11 ماه برای دوره های زبان و 6 ماه برای دوره های دیگر است. نیازی به مدرک آیلتس برای اخذ پذیرش یا ویزا نیست. این ویزا قابل تمدید نیست و دانشجو باید در انتهای دوره از انگلستان خارج شود و درنتیجه باید افسر ویزا را در مورد خروج از انگلستان در پایان تحصیل قانع نماید. این ویزا از شرایط دشوارتری نسبت به ویزای تحصیلی Tier 4 برخوردار است و نظر افسر ویزا را می توان یکی از مهمترین عوامل در قبولی و ردی ویزا اعلام کرد.
طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top