شرایط تحصیل در فنلاند:
با این که تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند رایگان است. ولی معمولاً کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مقطع دکتری که در بالاترین درجات و اطلاعات عملی هستند تعلق نمیگیرد. به همین دلیل دانشجوی مقطع دکتری باید هزینه تحصیل خود را بپردازد. جالب است بدانید دانشجویانی که در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند. این امکان را دارند که به دانشجویان دورههای پایینتر آموزش دهند. البته مبلغی که بابت حقوق این کار به دست میآورند بسیار کم است.
_ برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی در کشور فنلاند متقاضی باید از دانشگاه سراسری فارغ التحصیل شود و یا اینکه در دانشگاه آزاد با معدل 14 به بالا تحصیلشان را به اتمام برسانند. برای پذیرش مقطع دکتری باید حداقل دارای معدل 15 و آیلتس 7 و در برخی مواقع نیازمند مدرک آزمون GRE است.
_ برای پذیرش در بسیاری از دانشگاههای فنلاند باید در ترم پاییز اقدام نمایید. تنها برخی از دانشگاهها در بعضی رشتهها پذیرش را در ترم بهار انجام میدهند.
_ فاصله هایی که بین مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد. نباید بیش از 5 سال طول بکشد.
تحصیل در مقاطع مختلف فنلاند:
1. تحصیلات در مدارس فنلاند
آموزش و تحصیل در فنلاند به طور جدی . رسمی. از 7 سالگی آغاز میشود. و 9 سال به طول می انجامد. این تحصیلات اجباری شامل 6 سال ابتدایی و 3 سال متوسطه می باشد. در این مدت دانشآموزان با محیط و دروس پایه و زبانهای خارجی آشنا میشوند.
پس از تحصیلات متوسطه دانشآموزان وارد دبیرستانها که به دو دسته نظری و حرفهای تقسیم شده است میشوند. طول دوره دبیرستان از سه تا چهار سال است که در پایان دیپلم دبیرستان داده میشود. در دبیرستانهای نظری، دانشآموزان دروس ادبیات، زبانهای خارجی، علوم، ریاضی، ورزش، موسیقی و هنر را فرا می گیرند.
دورههای حرفهای تواناییهای فنی – حرفهای دانشآموزان را بالا میبرد و برای دانشآموزانی که جذب بازار کار میشوند مناسب است.
برای ورود به دانشگاههای فنلاند، کلیه دانشآموزان پس از اتمام دوره دبیرستان در آزمون سراسری دانشگاهها شرکت میکنند.
تحصیل در دانشگاه های کشور فنلاند
تحصیلات بسیار خوب و موفق در مؤسسات آموزش عالی تخصصی و پلی تکنیکها (AMK/YH) امکانپذیر می باشد. در فنلاند 50 مرکز آموزش عالی زیر نظر وزارت آموزش (Ministry of Education) فعالیت آموزشی و پژوهشی دارند که شامل 14 دانشگاه جامع، 6 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی تخصصی و 30 پلی تکنیک(AMK/YH) است.
شرط ورود به کلیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی. داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و قبولی در آزمون سراسری دانشگاههاست. در فنلاند کمتر از نیمی از داوطلبین موفق به ورود به دانشگاهها میشوند.
شرط ورود دانشجویان خارجی به مراکز آموزش عالی داشتن دیپلم دبیرستان فنلاند یا معادل آن و قبولی در آزمون ورودی است. زبان تحصیل در دانشگاههای فنلاند، فنلاندی، سوئدی و گاهی هم انگلیسی است.
در نظام آموزشی جدید فنلاند سال تحصیلی دو نیم سال دارد که در هر کدام 20 واحد (Credits) و در هر سال تحصیلی 40 واحد گذرانده میشود.
در سال 1995 میلادی مجلس فنلاند قانون تأسیس پلی تکنیکها(AMK/YH) را تصویب کرد. هدف از تأسیس پلی تکنیکها راهیابی سریعتر به بازار کار است. تا کنون 30 پلی تکنیک مجوز تأسیس گرفتهاند که در رشتههای گوناگون دورههای 4 ساله برگزار میکنند. برای ادامه و اتمام دوره، هر دانشجو نیازمند یک سال تمدید است.
تفاوت پلی تکنیکها با دانشگاهها در کاربردی و حرفهای بودن تحصیلات آنها می باشد.
شرط ورود به پلی تکنیکها داشتن دیپلم حرفهای از دبیرستانهای حرفهای و موفقیت در آزمون ورودی هر پلی تکنیک به همراه سابقه کار است.
مزایای تحصیل در فنلاند
اقامت در فنلاند و گرفتن تابعیت فنلاند از طریق دریافت ویزای تحصیلی فنلاند همیشه یکی از روشهایی بوده است که بسیاری از دانشجویان و متقاضیان ایرانی و سایر کشورهای دنیا آن را مورد توجه قرار دادهاند. همچنین تحصیل در فنلاند دارای مزایای بسیاری است. برای مهاجرت به فنلاند روشهای بسیاری برای متقاضیان ایرانی وجود دارد مانند اخذ ویزای کاری فنلاند و ویزای تحصیلی فنلاند که در ادامه در خصوص ویزای تحصیلی و مزایای تحصیل در فنلاند اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
برای اطلاعات بیشتر با دایانا مهاجر همراه باشید.
دیگر موارد مرتبط:
مهاجرت به انگلستان
مهاجرت به کانادا
مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به یونان
مقالات مهاجرت به کانادا
مهاجرت تحصیلی به کانادا
مقالات مهاجرت به انگلستان
مهاجرت تحصیلی به انگلستان
مقالات مهاجرت به استرالیا
مهاجرت تحصیلی به استرالیا
مقالات مهاجرت به یونان
مهاجرت تحصیلی به یونان